Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Haler

Met een alarmsysteem in Haler voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Via onze adviseurs doorzoek je betrouwbare info over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Haler en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-haler

Alarminstallatie Haler aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie gaat het alarm af en krijg je een melding op je smartphone. In sommige situaties wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een specialist ziet direct wat de situatie is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Haler? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Haler.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Haler?

Vergelijk tarieven van bedrijven in de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Leudal beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders. Verder start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 tot wel €1950,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1025,00 tot +/- €2250,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde onderdelen, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €2000,00 oplopend tot €2750,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Haler.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Haler (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder check je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Haler. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Security Center en Holland Safety. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Hunsel, Ittervoort, Ell en Kessel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we goed werkende tips om de opties voor inbraak in Haler te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Haler vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een intelligente alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Optioneel kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, TP-Link, D-Link, Bosch, Foscam & Eufy, Eve, Hombli, Arlo, Yale.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Haler?

De kosten van een goed alarmsysteem in Haler voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €375,00 en €1125,00. De exacte prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een expert stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm. D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €10,00 en +/- €35,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Haler.


Postcodegebied: 6012

Plaats een reactie