Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Geldrop-Mierlo

Door middel van een alarmsysteem in Geldrop-Mierlo beveilig je jouw huis tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp check je populaire info over de verschillende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Verder check je op deze site een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Geldrop-Mierlo en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-geldrop-mierlo

Alarminstallatie Geldrop-Mierlo laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een foute beweging gaat het alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker analyseert de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Geldrop-Mierlo? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Geldrop-Mierlo en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op het afgesproken moment. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Geldrop-Mierlo?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit de regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Geldrop-Mierlo kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene. Evenzeer moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot wel €2100,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €2350,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1950,00 tot ongeveer €1950,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Geldrop-Mierlo.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Geldrop-Mierlo (mei 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Geldrop-Mierlo. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Intersteel en ABI. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Best, Eindhoven en Heeze-Leende.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in Geldrop-Mierlo te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Brandbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Geldrop-Mierlo vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s faciliteren een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In de regel kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, Somfy, Bosch, D-Link + Hombli, Netamo, Eufy, Yale, Arlo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Geldrop-Mierlo?

De kosten van een slim alarmsysteem in Geldrop-Mierlo voor thuis liggen tussen de €550,00 en €1425,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional probeert bewoners meteen te bellen in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €30,00 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €250,00 per aansluiting. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Geldrop-Mierlo.


Postcodegebied: 5563, 5660, 5661, 5662, 5663, 5664, 5665, 5666, 5667

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie