Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Vlissingen

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Vlissingen beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een preventieve werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je meer gemoedsrust. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp bieden we uitgebreide info over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Vlissingen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-vlissingen

Alarminstallatie Vlissingen aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie zal het alarm worden geactiveerd en krijg je in de app of per sms een melding. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Vlissingen? In ons speciale stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op basis daarvan ontdek je welke risicovolle plekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, telefonische oproep, SMS, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Vlissingen.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De expert vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Vlissingen?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Vlissingen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen basisfuncties. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Verder zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €675,00 oplopend tot €2000,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 oplopend tot €1950,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde sensors, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1400,00 tot ongeveer €2900,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder lees je meer over veilig wonen in Vlissingen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Vlissingen (mei 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder tonen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Vlissingen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Microtech en Western Digital. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Reimerswaal, Kapelle, Veere en Middelburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Vlissingen te beperken. Of klik door voor meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Vlissingen vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In potentie bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, Bosch, Somfy, EZVIZ of Eve, Yale, Eufy, Netamo, Arlo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Vlissingen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Vlissingen voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €425,00 en €1400,00. De totale prijs komt tot stand door welk alarm je kiest, extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent probeert bewoners meteen te bellen als er sprake is van inbraak of brand Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en €55,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Indien je het stille alarm aanzet hoort de indringer niets, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €150,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Vlissingen.


Postcodegebied: 4380, 4381, 4382, 4383, 4384, 4385, 4386, 4387

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie