Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Veere

Dankzij een alarmsysteem in Veere beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Eveneens waarschuwt een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp verstrekken we populaire informatie over de verschillende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder check je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Veere en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-veere

Alarminstallatie Veere installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. Tegen extra betaling wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een specialist ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Bij een noodgeval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Veere? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor maak je een plan welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Veere.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die ingelicht moeten worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Veere?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Veere laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Grote nadelen zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €2100,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1075,00 tot €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bedrade onderdelen, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1250,00 tot wel €2450,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Veere.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Veere (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, als je het laat plaatsen door een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht vind je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Veere. Zij hebben ervaring met merken als Zorg Totaal en Rokonet. Op onze site bekijk je ook leveranciers en aanbieders in Vlissingen, Reimerswaal, Middelburg en Schouwen-Duiveland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Veere te beperken. Lees ook meer info over Koolmonoxidemelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Veere vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, Somfy, TP-Link, D-Link, EZVIZ of Yale, Hombli, Eve, Arlo, Netamo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Veere?

De kosten van een slim alarmsysteem in Veere voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €575,00 en €1100,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het type installatie, extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker wat er gaande is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 en €45,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €225,00 per camera. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Veere.


Postcodegebied: 4350, 4351

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie