Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Reimerswaal

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Reimerswaal is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we uitgebreide informatie over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens doorzoek je op deze pagina een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Reimerswaal en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-reimerswaal

Alarminstallatie Reimerswaal laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingsinstallatie dat een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie zal het alarm afgaan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een expert onderzoekt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Reimerswaal? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor kom je erachter welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Een interessante keuze is een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer je adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Reimerswaal en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op het afgesproken moment. De installateur legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een erkend alarmsysteem kopen in Reimerswaal?

Vraag offertes op bij bedrijven uit jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Reimerswaal beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 – €1500,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1025,00 tot wel €2300,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn installeer je draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1300,00 tot wel €2900,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Reimerswaal.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Reimerswaal (juni 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel bieden wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Reimerswaal. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Nedis en System Sensor. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Kapelle, Borsele, Vlissingen en Veere.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Reimerswaal te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Soorten alarminstallaties.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Reimerswaal vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een effectieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In de regel bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Somfy, Bosch, D-Link, Foscam, EZVIZ & Yale, Netamo, Arlo, Eve, Eufy.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Reimerswaal?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Reimerswaal voor thuis liggen ongeveer tussen de €575,00 en €1075,00. De totaalprijs komt tot stand door het soort alarm, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak wordt er in de alarmcentrale gekeken of er iets aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist neemt contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Alternatieven zijn o.a.: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €300,00 per unit. Wil je haarscherp beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera voor €450,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Reimerswaal.


Postcodegebied: 4400, 4401

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie