Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Borsele

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Borsele is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. In onze keuzehulp lees je betrouwbare info over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Ook bekijk je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Borsele en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-borsele

Alarminstallatie Borsele laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een professional kijkt direct mee en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Borsele? In dit handige stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Zo weet je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, SMS. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Borsele en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Borsele?

Bekijk actuele prijzen bij experts in direct regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Borsele houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Verder zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €775,00 tot ongeveer €2000,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarief inclusief installatie: €1225,00 tot ongeveer €2150,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade onderdelen, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1150,00 tot €2350,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Borsele.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, ID, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Borsele (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Borsele. Zij kunnen je helpen met merken zoals Omikron en Energizer. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Goes, Noord-Beveland, Kapelle en Reimerswaal.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen 10 handige tips om de kans op inbraak in Borsele te verminderen. Check ook extra informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Borsele vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s faciliteren een ingenieuze alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Steeds vaker werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Somfy, Foscam, D-Link + Eve, Yale, Arlo, Hombli, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Borsele?

De kosten van een slim alarmsysteem in Borsele voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €1100,00. De totaalprijs hangt af van het soort systeem, de additionele services zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er rondom het huis gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. Een expert zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 & €40,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij ongewone situaties krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €250,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Borsele.


Postcodegebied: 4450, 4451

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie