Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwdorp

Met een alarmsysteem in Nieuwdorp beveilig je jouw huis tegen inbraak. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Een eigen alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp bieden we uitgebreide info over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens tonen wij op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Nieuwdorp en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-nieuwdorp

Alarminstallatie Nieuwdorp installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een verdachte poging gaat vaak een luid alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional analyseert de melding en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij brand, inbraak of een overval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwdorp? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  We differentiëren diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, E-mail, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van de alarmcentrale (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwdorp en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op het afgesproken moment. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Nieuwdorp?

Vergelijk tarieven van experts in direct regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Borsele laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat batterijen op kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €1650,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1200,00 tot €1700,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1100,00 tot circa €2350,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Nieuwdorp.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, druppel, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwdorp (juli 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel bekijk je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwdorp. Zij kunnen je helpen met merken zoals Omikron en Aver. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Lewedorp, s-Heer Arendskerke, Borssele en s-Heerenhoek.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden praktische tips om de kans op inbraak in Nieuwdorp te verkleinen. Check ook extra informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwdorp vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In potentie kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy of Yale, Eufy, Eve, Arlo, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Nieuwdorp?

De kosten van een slim alarmsysteem in Nieuwdorp voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €475,00 en €1100,00. De precieze prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit bekijkt de medewerker wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een professional belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een overval, inbraak of brand Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 en €45,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €225,00 per unit. Wil je een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €400,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nieuwdorp.


Postcodegebied: 4455

Plaats een reactie