Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lutjewinkel

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Lutjewinkel schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarnaast kan een huisalarm een signaal geven bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp delen wij praktische informatie over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste doorzoek je op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in Lutjewinkel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-lutjewinkel

Alarminstallatie Lutjewinkel laten aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en belt direct de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lutjewinkel? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo ontdek je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook lichtalarm, SMS, telefonische oproep, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lutjewinkel en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De specialist hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Lutjewinkel?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen in direct regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Hollands Kroon houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, camerabewaking. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, dat werkt op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €725,00 oplopend tot €1250,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1900,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1850,00 tot wel €2250,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Lutjewinkel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lutjewinkel (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder check je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lutjewinkel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Unisafe en Konig. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Winkel en Oudkarspel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Lutjewinkel te limiteren. Check ook extra informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Lutjewinkel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s staan bekend om een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Vaak heb je de keuze voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, TP-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch & Netamo, Hombli, Yale, Eufy, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Lutjewinkel?

De kosten van een slim alarmsysteem in Lutjewinkel voor thuis liggen je tussen de €450,00 en €1425,00. De precieze prijs komt tot stand door het type installatie, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en +/- €42,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Zodra het alarm wordt getriggerd kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Lutjewinkel.


Postcodegebied: 1732

Plaats een reactie