Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwe Niedorp

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Nieuwe Niedorp beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Tevens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand of lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we praktische details over de mogelijke systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder check je op deze pagina een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Nieuwe Niedorp en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-nieuwe-niedorp

Alarminstallatie Nieuwe Niedorp laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch detectiesysteem dat een melding zal versturen bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij beweging gaat het alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwe Niedorp? In het volgende stukje leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Afsluitend kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwe Niedorp en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Nieuwe Niedorp?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Hollands Kroon laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene. Tevens moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 tot wel €1950,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €1600,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bekabelde componenten, en waar nog geen bedrading is installeer je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 oplopend tot €2150,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Nieuwe Niedorp.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, druppel, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwe Niedorp (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht vind je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwe Niedorp. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Aten en Panasonic. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Oude Niedorp, t Veld, Lutjewinkel en Winkel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in Nieuwe Niedorp te verminderen. Lees ook meer info over Inbraakbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Nieuwe Niedorp vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een vernuftige alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Meestal kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, Foscam, TP-Link, Bosch of Eve, Netamo, Yale, Eufy, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Nieuwe Niedorp?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nieuwe Niedorp voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €600,00 en €875,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, de grootte van de woning en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij onraad en inbraak controleert een centralist wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De operator waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij detectie wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €625,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Nieuwe Niedorp.


Postcodegebied: 1733

Plaats een reactie