Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem t Veld

Door middel van een alarmsysteem in t Veld is jouw woning dag en nacht beveiligd. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij goede details over de meest populaire systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast bekijk je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in t Veld en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-t-veld

Alarminstallatie t Veld plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een agent ziet direct wat de situatie is en waarschuwt het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in t Veld? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor ontdek je welke risicovolle plekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in t Veld en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in t Veld?

Krijg verschillende offertes van experts in de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Hollands Kroon laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief afstandsbediening, camerabewaking, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders. Ook moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1200,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een waterdicht systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1150,00 tot ongeveer €2150,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1450,00 tot en met €2000,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in t Veld.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in t Veld (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Alleen, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het overzicht hieronder vind je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in t Veld. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Trias en Sentrol. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Zijdewind, Waarland, Oude Niedorp en Nieuwe Niedorp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in t Veld te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf t Veld vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Optioneel kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, Somfy, D-Link, Foscam & Eufy, Arlo, Netamo, Yale, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in t Veld?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in t Veld voor thuis liggen tussen de €350,00 en €1200,00. De offerteprijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt een medewerker meteen of er een dreigende situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €30,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Wanneer het alarmsysteem afgaat krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 per camera. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera voor €625,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur t Veld.


Postcodegebied: 1735

Plaats een reactie