Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oude Niedorp

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Oude Niedorp is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. In onze handige keuzehulp check je praktische informatie over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je hier bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Oude Niedorp en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-oude-niedorp

Alarminstallatie Oude Niedorp laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een foute beweging slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een specialist bekijkt de melding en waarschuwt de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Oude Niedorp? In het gedeelte hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo maak je een plan welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oude Niedorp.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De vakman geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Oude Niedorp?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven in direct regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Flink wat huizen in de gemeente Hollands Kroon beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking. Ook dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1550,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €925,00 tot €2100,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bedrade componenten, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1400,00 – €2300,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Oude Niedorp.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oude Niedorp (juni 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In de tabel hieronder tonen wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oude Niedorp. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als De Raat en Ramcro. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers t Veld, Zijdewind, Nieuwe Niedorp en Lutjewinkel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden handig tips om de opties voor inbraak in Oude Niedorp te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Camerabewaking.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Oude Niedorp vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Mogelijk werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Ervaren adviseurs en vakmannen met persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, Somfy, D-Link, TP-Link & Arlo, Eve, Eufy, Hombli, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Oude Niedorp?

De kosten van een slim alarmsysteem in Oude Niedorp voor thuis liggen tussen de €325,00 en €1175,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie checkt de centralist wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en €30,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een set met analoge camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Oude Niedorp.


Postcodegebied: 1734

Plaats een reactie