Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Boxtel

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Boxtel is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarbij kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je uitgebreide info over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Verder bekijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Boxtel en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-boxtel

Alarminstallatie Boxtel plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een verdachte poging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties wordt jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. De beveiliger kijkt de melding na en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Boxtel? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op deze manier ontdek je welke risicovolle plekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, lichtalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Boxtel.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De medewerker demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Boxtel?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw buurt

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Boxtel laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking, bewegingsmelders. Eveneens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensors die werken op batterij-power. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1350,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1175,00 – €2150,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1300,00 tot +/- €2800,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Boxtel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, ID, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Boxtel (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Toch, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel tonen wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Boxtel. Zij hebben ervaring met merken als Cooper en Unisafe. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Zaltbommel, Maasdriel, Sint-Michielsgestel en Vught.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven goed werkende tips om de kans op inbraak in Boxtel te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Brandblusser.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Boxtel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een ingenieuze alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Direct een melding op je smartphone bij onraad.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, EZVIZ, Bosch, Somfy + Yale, Eve, Hombli, Eufy, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Boxtel?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Boxtel voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1475,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en +/- €55,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per unit. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €625,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Boxtel.


Postcodegebied: 5280, 5281, 5282, 5283

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie