Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Esch

Dankzij een alarmsysteem in Esch beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarbij zal het huisalarm afgaan bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp bieden we handige info over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder check je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Esch en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-esch

Alarminstallatie Esch plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij verdachte omstandigheden slaat het alarm aan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Steeds vaker wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist analyseert de situatie en belt direct de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Esch? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier kom je erachter welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, E-mail, geluidsalarm. Een interessante keuze is extra service van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Esch.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Esch?

Vergelijk tarieven van installateurs uit de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Boxtel hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1075,00 – €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1450,00 oplopend tot €2950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Esch.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, tag, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Esch (mei 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de bijgaande tabel check je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Esch. Zij kunnen je helpen met merken zoals Ewent en System Sensor. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Liempde, Zuilichem, Gemonde en Den Dungen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen relevante tips de opties voor inbraak in Esch te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Esch vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die veel expertise hebben rondom het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een ingenieuze alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, Somfy, Bosch, D-Link + Arlo, Netamo, Hombli, Yale, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Esch?

De kosten van een slim alarmsysteem in Esch voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €1225,00. De normale prijs is afhakelijk van het gekozen systeem, extra opties zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt de medewerker wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 en +/- €55,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, SMS. In het geval van een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Plaats dan een HD IP camera voor €500,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Esch.


Postcodegebied: 5296

Plaats een reactie