Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Gemonde

Dankzij een alarmsysteem in Gemonde schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Als extra voordeel geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij uitgebreide details over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Bovendien check je op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Gemonde en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-gemonde

Alarminstallatie Gemonde laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een professional bekijkt de situatie en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Gemonde? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan weet je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Gemonde.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op de gekozen dag. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Gemonde?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen uit de regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Sint-Michielsgestel laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Evenzeer moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €650,00 tot €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €1075,00 – €2000,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde onderdelen, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1150,00 tot en met €2800,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Gemonde.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Gemonde (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel bieden wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Gemonde. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Panasonic en Bticino. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Esch, Liempde, Den Dungen en Helvoirt.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven goed werkende tips om de opties voor inbraak in Gemonde te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Bedraad alarmsysteem.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Gemonde vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In potentie werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, Bosch, Somfy, TP-Link, D-Link + Yale, Eufy, Hombli, Netamo, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Gemonde?

De kosten van een goed alarmsysteem in Gemonde voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 en €1225,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het type alarm, extra services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt controleert een centralist wat er rondom het huis gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer zoekt meteen contact met de bewoners Bij een noodsituatie Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €50,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij ongewone situaties krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €225,00 per unit. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera vanaf €375,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Gemonde.


Postcodegebied: 5271, 5290, 5291, 5292, 5293, 5294

Plaats een reactie