Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Moergestel

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Moergestel schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp bieden we handige info over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder bieden we op deze pagina een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Moergestel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-moergestel

Alarminstallatie Moergestel installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een professional bekijkt de situatie en belt direct de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Moergestel? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier markeer je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Moergestel en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Een beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De installateur laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Moergestel?

Bekijk actuele prijzen bij experts uit de buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Oisterwijk gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, meldkamer koppeling. Evenzeer dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat meer storingen kent.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 oplopend tot €2150,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 tot wel €2000,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde sensoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1850,00 tot ongeveer €2350,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Moergestel.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, druppel, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Moergestel (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Moergestel. Zij werken met gangbare merken als Y-cam en Copper Safety. Je bekijkt hier ook bedrijven en installateurs in Udenhout, Biezenmortel, Heukelom en Berkel-Enschot.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Moergestel te beperken. Lees ook meer info over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Moergestel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan garant voor een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Regelmatig werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Somfy & Eve, Arlo, Hombli, Eufy, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Moergestel?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Moergestel voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 en €1250,00. De offerteprijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm. Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 & €50,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij verdachte omstandigheden kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Als je een stil alarm laat installeren is de indringer zich niet bewust van zijn acties, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €200,00 per camera. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €525,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Moergestel.


Postcodegebied: 5066

Plaats een reactie