Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Netterden

Door het installeren van een alarmsysteem in Netterden is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, beperkt de eventuele schade en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp tonen wij praktische details over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend check je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Netterden en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-netterden

Alarminstallatie Netterden laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert bekijkt de situatie en belt direct de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Netterden? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier markeer je welke risicovolle plekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Netterden.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De expert demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Netterden?

Vergelijk tarieven van experts uit de regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Oude IJsselstreek beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Tevens moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €2050,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1350,00 tot ongeveer €2150,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Netterden.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Netterden (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In deze tabel ontdek je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Netterden. Zij werken met gangbare merken als Grothe Velleman en Zero Wire Interlogix. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en installateurs in Megchelen, Gendringen, Varsselder en Etten.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We geven handig tips om de kans op inbraak in Netterden te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Netterden vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Doorgaans heb je de keuze voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link of Yale, Hombli, Netamo, Eufy, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Netterden?

De kosten van een slim alarmsysteem in Netterden voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €1225,00. De totale prijs hangt af van het type alarm, extra services zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een dreigende situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €40,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €250,00 per stuk. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Zoek dan naar een HD IP camera voor €450,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Netterden.


Postcodegebied: 7077

Plaats een reactie