Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oude IJsselstreek

Dankzij een alarmsysteem in Oude IJsselstreek kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je meer gemoedsrust. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkage. Via onze adviseurs check je betrouwbare info over de beschikbare systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop tonen wij op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Oude IJsselstreek en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-oude-ijsselstreek

Alarminstallatie Oude IJsselstreek laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je in de app of per sms een melding. Als extra optie is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een professional onderzoekt de melding en neemt direct contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oude IJsselstreek? In het stukje hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Aan de hand hiervan markeer je welke ingangen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: bewegingsmelders, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oude IJsselstreek en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De expert laat goed zien hoe het allemaal werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Oude IJsselstreek?

Bekijk actuele prijzen bij vakmannen in de buurt

Advies: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Oude IJsselstreek kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dan batterijen leeg kunnen raken en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 – €2250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is het zelfs verplicht. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 tot wel €2200,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1400,00 – €2600,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Oude IJsselstreek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oude IJsselstreek (juni 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Maar, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht delen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oude IJsselstreek. Zij kunnen je helpen met merken zoals Unisafe en Fire King. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Winterswijk, Aalten, Doetinchem en Rheden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we relevante tips de opties voor inbraak in Oude IJsselstreek te verkleinen. Lees ook meer info over Informatie over alarmsystemen.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Oude IJsselstreek vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk heb je de keuze voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, D-Link, EZVIZ, Bosch, TP-Link & Hombli, Eve, Yale, Netamo, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Oude IJsselstreek?

De kosten van een slim alarmsysteem in Oude IJsselstreek voor thuis liggen gemiddeld tussen de €375,00 en €1075,00. De precieze prijs is afhakelijk van het soort systeem, extra opties zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, de grootte van de woning en het jaarlijkse onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen controleert een centralist of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 en €50,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij detectie kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per camera. Voorkeur voor volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Oude IJsselstreek.


Postcodegebied: 7054

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie