Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heelweg

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Heelweg beveilig je jouw huis tegen inbraak. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp lees je uitgebreide informatie over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder check je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Heelweg en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-heelweg

Alarminstallatie Heelweg aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie slaat het alarm aan en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert kijkt de melding na en neemt direct contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heelweg? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Zo weet je welke ingangen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem is effectief zonder bekabeling en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heelweg en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De beveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Heelweg?

Ontvang gratis offertes van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer woningen in de gemeente Oude IJsselstreek beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening. Verder zul je moeten kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 tot wel €1300,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1200,00 tot wel €2050,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1750,00 tot wel €2150,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Heelweg.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, ID, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heelweg (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel delen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heelweg. Zij hebben ervaring met merken als Honeywell en Flame. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Terborg, Silvolde, Westendorp en Varsseveld.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen praktische tips om de kans op inbraak in Heelweg te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Rookmelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Heelweg vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Mogelijk kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, D-Link, EZVIZ, TP-Link of Netamo, Hombli, Eve, Eufy, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Heelweg?

De kosten van een goed alarmsysteem in Heelweg voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €875,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij beweging, glasbreuk of rook zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een dreigende situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) in het geval van een inbraak of brand. D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €52,50 per maand.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij beweging krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. In het geval van een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per stuk. Heb je liever haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Heelweg.


Postcodegebied: 7055

Plaats een reactie