Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Luttelgeest

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Luttelgeest kan je met een gerust hart de deur uit. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij onraad en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we goede details over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend tonen wij op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Luttelgeest en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-luttelgeest

Alarminstallatie Luttelgeest laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een ongewone beweging gaat het alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In sommige situaties wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een specialist kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de bewoners. Bij een overval, inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Luttelgeest? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een accurate melding voor de alarmcentrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Luttelgeest en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) opgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een handig alarmsysteem kopen in Luttelgeest?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Noordoostpolder kiezen voor alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling, camerabewaking. Evenzeer dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot wel €1200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarief inclusief installatie: €925,00 tot +/- €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1900,00 tot +/- €2650,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Luttelgeest.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, druppel, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Luttelgeest (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder tonen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Luttelgeest. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Dahua en Takex. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Marknesse, Kraggenburg, Bant en Rutten.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we goed werkende tips om de kans op inbraak in Luttelgeest te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Luttelgeest vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Flevoland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een innovatieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Optioneel werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, D-Link, Somfy, Foscam & Netamo, Eufy, Hombli, Arlo, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Luttelgeest?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Luttelgeest voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €975,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een dreigende situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. De operator probeert bewoners meteen te bellen bij overval, inbraak of brand. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De onkosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €52,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij beweging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, SMS. In het geval van een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €175,00 per stuk. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera vanaf €500,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Luttelgeest.


Postcodegebied: 8315, 8316

Plaats een reactie