Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Noordoostpolder

Met een alarmsysteem in Noordoostpolder kan je met een gerust hart de deur uit. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp vind je uitgebreide details over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien bieden we op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Noordoostpolder en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-noordoostpolder

Alarminstallatie Noordoostpolder installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert analyseert de situatie en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Noordoostpolder? Hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier markeer je welke ramen en deuren gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, SMS. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Noordoostpolder en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De medewerker hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Noordoostpolder?

Krijg verschillende offertes van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer woningen in de gemeente Noordoostpolder laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders. Verder moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Investering inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1800,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij de hogere risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1025,00 tot wel €2400,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt gebruik je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze sensoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1100,00 tot +/- €2550,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Noordoostpolder.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Noordoostpolder (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht bekijk je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Noordoostpolder. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Sistec en Tadrian. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Urk, Steenwijkerland, Kampen en Dronten.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Noordoostpolder te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Sirenes.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Noordoostpolder vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Flevoland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s staan garant voor een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Vaak heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Speciale SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, Foscam, TP-Link, EZVIZ + Arlo, Yale, Netamo, Eufy, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Noordoostpolder?

De kosten van een slim alarmsysteem in Noordoostpolder voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €850,00. De normale prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker wat er gaande is en of ze direct in actie moeten komen. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 en +/- €30,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij onraad is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per unit. Zoek je maximale veiligheid met HD camera’s om ook gezichten en kentekens te herkennen? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €475,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Noordoostpolder.


Postcodegebied: 8309

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie