Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Emmeloord

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Emmeloord is jouw woning dag en nacht beveiligd. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook heeft het huisalarm ook een melding bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we praktische details over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Emmeloord en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-emmeloord

Alarminstallatie Emmeloord laten plaatsen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een verdachte poging zal het systeem het alarm inschakelen en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een expert analyseert de situatie en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Emmeloord? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan weet je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Een interessante keuze is een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Prijzen opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Emmeloord en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De woningbeveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die gebeld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Emmeloord?

Bekijk actuele prijzen bij beveiligingsbedrijven uit de buurt

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Noordoostpolder beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Daarbij moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €1750,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een betrouwbaar systeem, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Investering inclusief installatie: €1225,00 – €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1500,00 tot +/- €2000,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Emmeloord.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, ID, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Emmeloord (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de tabel hieronder bekijk je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Emmeloord. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Lloyd en Videotec. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Ens, Nagele, Mastenbroek en Genemuiden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden praktische tips om de kans op inbraak in Emmeloord te verminderen. Lees ook meer info over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Emmeloord vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Flevoland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze bedrijven bieden een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Meestal bieden zij de optie tot een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, Somfy, EZVIZ, Foscam, Bosch & Eve, Arlo, Netamo, Yale, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Emmeloord?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Emmeloord voor thuis liggen je tussen de €325,00 en €850,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij calamiteiten analyseert een operator wat de situatie is en of ze direct in actie moeten komen. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 & €32,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij ongewone situaties ontvang je op diverse manieren een signaal. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €525,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Emmeloord.


Postcodegebied: 8300, 8301, 8302, 8303, 8304, 8305

Plaats een reactie