Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nagele

Met een alarmsysteem in Nagele is jouw woning dag en nacht beveiligd. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs delen wij handige details over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Nagele en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-nagele

Alarminstallatie Nagele aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat een melding zal versturen bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nagele? In het gedeelte hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier kom je erachter welke ingangen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, SMS, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Afsluitend kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nagele.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De woningbeveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Nagele?

Vergelijk tarieven van specialisten in jouw regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente Noordoostpolder houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Daarbij start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het onderstaande blok noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijzen inclusief montage: €675,00 tot €1250,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Onkosten inclusief installatie: €1050,00 tot wel €2000,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1700,00 oplopend tot €2500,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Nagele.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nagele (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de tabel hieronder vind je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nagele. Zij hebben ervaring met merken als Sony en Salvus. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Tollebeek, Espel, Ens en Emmeloord.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nagele te beperken. Lees ook meer info over Draadloos alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Nagele vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Flevoland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een vernuftige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In de regel kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, Somfy, Bosch, D-Link of Eufy, Netamo, Hombli, Arlo, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Nagele?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nagele voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1475,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het type alarm, extra services zoals camera’s of CO2 melder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De beveiliger probeert bewoners meteen te bellen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Middels Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 en €45,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij detectie kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera voor €550,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Nagele.


Postcodegebied: 8308

Plaats een reactie