Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wijnbergen

Dankzij een alarmsysteem in Wijnbergen kan je met een gerust hart de deur uit. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp delen wij betrouwbare informatie over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Verder verstrekken we op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Wijnbergen en vind je slimme tips tegen inbraak.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-wijnbergen

Alarminstallatie Wijnbergen laten aanleggen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij onraad zal het alarm afgaan en ontvang jij op je telefoon een melding. Wanneer je dat wil is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Als er sprake is van inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wijnbergen? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie markeer je welke risicovolle plekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, SMS, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wijnbergen en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Wijnbergen?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven uit de buurt

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Montferland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, rookmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders. Eveneens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hieronder lees je er alles over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 oplopend tot €2200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij de hogere risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Onkosten inclusief installatie: €925,00 tot ongeveer €1800,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Investering inclusief aanleggen: €1200,00 tot +/- €2900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Wijnbergen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wijnbergen (april 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In dit overzicht delen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wijnbergen. Zij kunnen je helpen met merken zoals Cadxx en Galaxy. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Varsseveld, Westendorp, Braamt en Vethuizen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de kans op inbraak in Wijnbergen te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Alarmlicht.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Wijnbergen vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een zeer veilige alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Regelmatig werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, Bosch, Somfy, D-Link & Arlo, Hombli, Yale, Eve, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Wijnbergen?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Wijnbergen voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1450,00. De normale prijs hangt af van het soort alarm, de aanvullende diensten zoals camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Zodra het alarm beweging detecteert analyseert een operator wat er rondom het huis gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €30,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een dome/bullet camera vanaf €225,00 per camera. Zoek je een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Wijnbergen.


Postcodegebied: 7048

Plaats een reactie