Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beegden

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Beegden kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarbij heeft het huisalarm ook een melding bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp bieden we uitgebreide details over de beschikbare systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens tonen wij op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Beegden en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-beegden

Alarminstallatie Beegden installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat via sensoren een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. In veel gevallen wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De medewerker van de meldkamer controleert het signaal en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beegden? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Daardoor weet je welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beegden en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Beegden?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in jouw buurt

Tips: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Maasgouw houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 oplopend tot €2250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1000,00 tot +/- €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde sensors, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1850,00 oplopend tot €2900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Beegden.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, druppel, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beegden (februari 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beegden. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Visonic en X-Gen. Je bekijkt hier ook bedrijven en installateurs in Echt, Koningsbosch, Heel en Grathem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen relevante tips de opties voor inbraak in Beegden te verkleinen. Lees ook meer info over Soorten alarminstallaties.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Beegden vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Optioneel kunnen ze jou ook helpen met extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, Somfy, TP-Link, D-Link, Foscam of Arlo, Eufy, Eve, Netamo, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Beegden?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Beegden voor thuis liggen tussen de €400,00 en €1025,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het type alarm, extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het soort woning, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt controleert een centralist wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een professional neemt meteen contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €15,00 en +/- €45,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een ongewone beweging krijg je direct een melding. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, SMS, e-mail, telefonische oproep. Bij een stil alarm zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €225,00 per aansluiting. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Beegden.


Postcodegebied: 6099

Plaats een reactie