Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Espel

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Espel is jouw woning dag en nacht beveiligd. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkage. Via onze adviseurs lees je praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Espel en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-espel

Alarminstallatie Espel laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een verdachte poging gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De centralist onderzoekt de melding en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodsituatie worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Espel? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Met deze informatie kom je erachter welke risicovolle plekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling met de een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Espel en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Espel?

Ontvang gratis offertes van installateurs in jouw buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Noordoostpolder houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders. Ook moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 tot wel €1800,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2150,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1350,00 tot circa €2600,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Espel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, pas, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Espel (februari 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, ga je voor een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het bijgaande overzicht delen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Espel. Zij hebben ervaring met merken als Royal Safe en GigaMedia. Of klik door voor verkooppunten en leveranciers Creil, Rutten, Tollebeek en Nagele.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de opties voor inbraak in Espel te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Vraag buren of ze wat extra willen opletten wanneer jij weg bent.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Espel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Flevoland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een effectieve alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, Somfy, Bosch, TP-Link, EZVIZ + Netamo, Hombli, Eve, Arlo, Yale.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Espel?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Espel voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1025,00. De totaalprijs komt tot stand door het gekozen systeem, de extra opties zoals een beveiligingscamera of gasdetector, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij beweging, glasbreuk of rook controleert een centralist wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker van de meldkamer neemt contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Door middel van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €20,00 & €47,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een set met analoge camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €525,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Espel.


Postcodegebied: 8311

Plaats een reactie