Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Velserbroek

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Velserbroek voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Ook kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je goede info over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Bovendien doorzoek je hier een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Velserbroek en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-velserbroek

Alarminstallatie Velserbroek installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een foute beweging zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. Soms wordt jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist analyseert de situatie en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Velserbroek? In dit handige stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Daardoor bepaal je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Mogelijk heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Velserbroek en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De installateur geeft altijd een goed instructie. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Velserbroek?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Velsen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 tot +/- €1950,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2000,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1900,00 tot wel €2350,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Velserbroek.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Velserbroek (april 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Maar, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Velserbroek. Zij hebben ervaring met merken als Uni-T en Musdo. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Overveen, Spaarndam, Driehuis en Velsen-Zuid.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Velserbroek te beperken. Bekijk ook meer informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Velserbroek vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Zij bieden een compleet en professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Steeds vaker bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, D-Link, Bosch, TP-Link & Hombli, Netamo, Arlo, Yale, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Velserbroek?

De kosten van een slim alarmsysteem in Velserbroek voor thuis liggen je tussen de €450,00 en €1125,00. De normale prijs komt tot stand door het soort alarm, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Wanneer er een melding binnenkomt bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De operator probeert bewoners meteen te bellen Bij een noodsituatie D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en €55,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €500,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Velserbroek.


Postcodegebied: 1990, 1991, 1992

Plaats een reactie