Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Velsen-Zuid

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Velsen-Zuid heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij onraad en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Ook signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp check je betrouwbare informatie over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op deze pagina een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Velsen-Zuid en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-velsen-zuid

Alarminstallatie Velsen-Zuid laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij onraad gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Velsen-Zuid? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor maak je een plan welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er zijn meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, geluidsalarm, E-mail, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van een speciale meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Velsen-Zuid en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De expert hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Velsen-Zuid?

Vraag offertes op bij installateurs uit de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Velsen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, camerabewaking, bewegingsmelders. In aanvulling daarop start je zoektocht bij het bepalen van een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 tot wel €1200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het is een waterdicht systeem, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1050,00 tot wel €2050,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1300,00 tot wel €2550,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Velsen-Zuid.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Velsen-Zuid (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Echter, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel bieden wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Velsen-Zuid. Zij werken met gangbare merken als Takex en Hemmink. Of zoek door naar bedrijven en leveranciers in Driehuis, Velserbroek, IJmuiden en Velsen-Noord.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we 10 handige tips om de opties voor inbraak in Velsen-Zuid te verkleinen. Lees ook meer info over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Velsen-Zuid vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het aanleggen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een complete alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, Bosch, Somfy, EZVIZ, D-Link & Eve, Arlo, Netamo, Hombli, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Velsen-Zuid?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Velsen-Zuid voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €425,00 en €950,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het type alarm, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Op het moment dat er een melding binnenkomt controleert een centralist of er een noodzaak is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent probeert bewoners meteen te bellen bij overval, inbraak of brand. Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €45,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij detectie is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €225,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Velsen-Zuid.


Postcodegebied: 1980, 1981

Plaats een reactie