Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lomm

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Lomm beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp delen wij populaire info over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste check je op dit platform landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Lomm en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-lomm

Alarminstallatie Lomm laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij beweging slaat het alarm aan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional analyseert de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodgeval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lomm? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie markeer je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. De hybride mogelijkheid werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om de pakkans te vergroten kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lomm en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Lomm?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven uit jouw regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Venlo gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, rookmelders. Verder dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot €2100,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 tot +/- €1750,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde componenten, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1500,00 oplopend tot €2350,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Lomm.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lomm (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht delen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lomm. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Ajax en Zorg Totaal. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Arcen, Belfeld, Velden en Steyl.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we relevante tips de opties voor inbraak in Lomm te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Rookmelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Lomm vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In veel gevallen bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde installateurs.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Bosch, Foscam, TP-Link + Hombli, Arlo, Netamo, Eve, Eufy.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Lomm?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Lomm voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €450,00 en €1500,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, het aantal extra opties zoals camera’s of rookmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de centralist direct wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De kosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet zal er geen sirene afgaan, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Plaats dan een HD IP camera voor €550,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Lomm.


Postcodegebied: 5943

Plaats een reactie