Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Cadzand

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Cadzand beveilig je jouw huis tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarbij signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we praktische details over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens vergelijk je op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Cadzand en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-cadzand

Alarminstallatie Cadzand laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en krijg je in de app of per sms een melding. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een specialist bekijkt de situatie en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een overval, inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Cadzand? In het volgende stukje leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op basis daarvan markeer je welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Cadzand en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Cadzand?

Krijg verschillende offertes van experts in de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Sluis beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders. Daarnaast heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 tot wel €1950,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijs inclusief installatie: €900,00 oplopend tot €1650,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn maak je gebruik van draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1900,00 tot wel €1900,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Cadzand.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een ID, pas, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Cadzand (april 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel vind je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Cadzand. Zij hebben ervaring met merken als Sistec en Viper. Je kunt ook doorklikken naar verkooppunten en leveranciers Retranchement, Aardenburg, Zuidzande en IJzendijke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We geven handig tips om de opties voor inbraak in Cadzand te beperken. Bekijk ook meer informatie over Camerabewaking.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Cadzand vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een innovatieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Vaak werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, Bosch, Foscam, TP-Link, D-Link + Yale, Eve, Eufy, Hombli, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Cadzand?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Cadzand voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €425,00 en €925,00. De normale prijs hangt af van het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het soort woning, en het onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Als het alarm een signaal opvangt analyseert een operator of er een dreigende situatie is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker waarschuwt de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door het inschakelen van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 en +/- €50,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, e-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €475,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Cadzand.


Postcodegebied: 4506, 4525

Plaats een reactie