Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem IJzendijke

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in IJzendijke voel je je een stuk veiliger thuis. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je populaire details over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Bovendien tonen wij op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in IJzendijke en check je praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-ijzendijke

Alarminstallatie IJzendijke laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij een signalering gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Steeds vaker wordt het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en neemt direct contact op met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in IJzendijke? In het bijgaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo ontdek je welke ingangen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Een interessante keuze is extra service van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in IJzendijke.

 5. Installatie van het alarm

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De woningbeveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in IJzendijke?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven uit jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer mensen in de gemeente Sluis laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €2100,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijzen inclusief installatie: €950,00 – €1700,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is een bekabelde alarminstallatie, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1750,00 tot €2300,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in IJzendijke.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in IJzendijke (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, wanneer je dit laat doen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de bijgaande tabel bekijk je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in IJzendijke. Zij hebben ervaring met merken als Panasonic en Urmet. Of bekijk bedrijven en installateurs in Zuidzande, Cadzand, Biervliet en Schoondijke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in IJzendijke te verkleinen. Check ook extra informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf IJzendijke vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners faciliteren een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Optioneel werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Somfy, Bosch, EZVIZ, Foscam, TP-Link of Arlo, Netamo, Hombli, Yale, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in IJzendijke?

De kosten van een compleet alarmsysteem in IJzendijke voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1350,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt analyseert een operator of er iets aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer belt direct de bewoners of andere contactpersonen Bij een geverifieerde alarmmelding Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €32,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een verdachte poging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €175,00 per unit. Heb je liever optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur IJzendijke.


Postcodegebied: 4515, 4522

Plaats een reactie