Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zuidzande

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Zuidzande heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Evenzeer waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je betrouwbare informatie over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Zuidzande en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-zuidzande

Alarminstallatie Zuidzande plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een verdachte poging wordt het alarm getriggerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De centralist volgt de situatie meteen op en waarschuwt de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zuidzande? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier bepaal je welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, gasdetectoren, glasbreuksensoren, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en is een stuk flexibeler. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van de alarmcentrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zuidzande en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een geschikt moment op korte termijn. De specialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Zuidzande?

Bekijk actuele prijzen bij experts uit de buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Sluis kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Ook moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Aandachtspunten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 tot wel €1700,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot wel €1700,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bedrade onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Investering inclusief aanleggen: €1250,00 – €1950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Zuidzande.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zuidzande (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zuidzande. Zij werken met gangbare merken als Secu en Aver. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Cadzand, Retranchement, IJzendijke en Biervliet.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden populaire tips om de kans op inbraak in Zuidzande te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Inbraakbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Zuidzande vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders faciliteren een compleet en professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Doorgaans heb je de keuze voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en TP-Link, Bosch, Foscam, EZVIZ, Somfy of Arlo, Yale, Eufy, Netamo, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Zuidzande?

De kosten van een goed alarmsysteem in Zuidzande voor thuis liggen ongeveer tussen de €525,00 en €1050,00. De uiteindelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. het type installatie, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij calamiteiten analyseert een operator of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en €32,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €150,00 per stuk. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Zuidzande.


Postcodegebied: 4505, 4525

Plaats een reactie