Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Retranchement

Door het installeren van een alarmsysteem in Retranchement heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Tevens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we uitgebreide info over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien bekijk je op deze site bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Retranchement en vind je slimme tips tegen inbraak.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-retranchement

Alarminstallatie Retranchement aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch apparaat dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een verdachte poging wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De beveiliger kijkt direct mee en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Retranchement? Hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan weet je welke ramen en deuren uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: bewegingsmelders, rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, lichtalarm, E-mail, telefonische oproep. Een interessante keuze is doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Retranchement en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Retranchement?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven uit de regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer woningen in de gemeente Sluis houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene. Tevens moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Aandachtspunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot ongeveer €1300,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 oplopend tot €1650,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde sensors, en waar nog geen bedrading is neem je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1950,00 tot en met €1900,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Retranchement.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Retranchement (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Retranchement. Zij werken met gangbare merken als Dicon en Newlec. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Aardenburg, Waterlandkerkje, Cadzand en Zuidzande.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we 10 handige tips om de opties voor inbraak in Retranchement te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Retranchement vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een compleet en professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Doorgaans heb je de keuze voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, Somfy, Foscam, EZVIZ of Arlo, Hombli, Eufy, Eve, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Retranchement?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Retranchement voor thuis liggen ongeveer tussen de €550,00 en €950,00. De daadwerkelijke prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een professional belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een noodgeval Met Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €47,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Wanneer het alarmsysteem afgaat wordt er een melding afgegeven. De meest populaire alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een goedkope optie is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €150,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Retranchement.


Postcodegebied: 4525

Plaats een reactie