Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bruchem

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Bruchem is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij onraad en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens signaleert een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je populaire details over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Afsluitend check je op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Bruchem en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-bruchem

Alarminstallatie Bruchem laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij detectie gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een specialist kijkt de melding na en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bruchem? In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier bepaal je welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem kan werken zonder kabels en kent een eenvoudige installatie. De hybride mogelijkheid is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer je adres in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bruchem en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De beveiliger legt precies uit hoe het systeem werkt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Bruchem?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit de regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Zaltbommel kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn betaalbare budget producten met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, rookmelders, buitensirene. Eveneens moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen op kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 – €2250,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijs inclusief installatie: €1300,00 oplopend tot €1700,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn installeer je bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1150,00 tot circa €2300,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Bruchem.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bruchem (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Echter, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht delen wij de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bruchem. Zij kunnen je helpen met merken zoals SMP en Unisafe. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Kerkwijk, Delwijnen, Nieuwaal en Gameren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we goed werkende tips om de kans op inbraak in Bruchem te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Seniorenalarm.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Bruchem vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een compleet en professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In potentie heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, EZVIZ, Foscam, Somfy of Netamo, Arlo, Eve, Yale, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Bruchem?

De kosten van een goed alarmsysteem in Bruchem voor thuis liggen gemiddeld tussen de €500,00 en €1175,00. De precieze prijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, het soort woning, en de jaarlijkse inspectie.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker stelt woningeigenaren op de hoogte wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 & €42,50 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €225,00 per stuk. Heb je liever maximale veiligheid met HD camera’s om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Bruchem.


Postcodegebied: 5314

Plaats een reactie