Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zaltbommel

Dankzij een alarmsysteem in Zaltbommel voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Je alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij onraad en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Ook zal het huisalarm afgaan bij water (lekkage), brand en gas. Met onze speciale keuzehulp delen wij praktische details over de mogelijke systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Zaltbommel en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-zaltbommel

Alarminstallatie Zaltbommel laten installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektrisch systeem dat een signaal geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms is het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een specialist ziet direct wat de situatie is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zaltbommel? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan maak je een plan welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zaltbommel en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op de gekozen dag. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Zaltbommel?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Zaltbommel houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met eenvoudige functionaliteiten. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders. Ook zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €750,00 tot ongeveer €1500,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijs inclusief installatie: €925,00 tot +/- €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1400,00 tot wel €2050,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Zaltbommel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een ID, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zaltbommel (juni 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, wanneer je dit laat doen door een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In het overzicht hieronder tonen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zaltbommel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Firex en Chubb Lips. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Maasdriel, Oss, Boxtel en Sint-Michielsgestel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Zaltbommel te beperken. Lees ook meer info over Rookmelder.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Zaltbommel vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een intelligente alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Optioneel werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, Foscam, TP-Link, Bosch, Somfy + Netamo, Arlo, Eufy, Eve, Hombli.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Zaltbommel?

De kosten van een goed alarmsysteem in Zaltbommel voor thuis liggen ongeveer tussen de €400,00 en €1050,00. De offerteprijs komt tot stand door het type installatie, de extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een dreigende situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De operator waarschuwt de bewoners Bij een noodsituatie Door het inschakelen van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en +/- €32,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij detectie is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, telefonische oproep, e-mail, SMS. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bedrade camera vanaf €200,00 per unit. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Zaltbommel.


Postcodegebied: 5300, 5301, 5302

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie