Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sint Maarten

Met een alarmsysteem in Sint Maarten beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In onze handige keuzehulp delen wij uitgebreide details over de meest populaire systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop tonen wij hier bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Sint Maarten en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-sint-maarten

Alarminstallatie Sint Maarten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij een verdachte poging zal het alarm afgaan en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De centralist bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Sint Maarten? In het stukje hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sint Maarten en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen doorgeven die ingelicht moeten worden bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Sint Maarten?

Bekijk actuele prijzen bij experts in jouw regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Schagen hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene, rookmelders, bewegingsmelders. Verder moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot wel €1350,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €950,00 – €2050,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1300,00 tot circa €3000,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Sint Maarten.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sint Maarten (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel bieden wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sint Maarten. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Paxton en Escalight. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Dirkshorn, Tuitjenhorn, Waarland en Zijdewind.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Sint Maarten te beperken. Of klik door voor meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Sint Maarten vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een effectieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Dikwijls bieden zij de optie tot een eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam, Bosch & Eufy, Arlo, Yale, Eve, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Sint Maarten?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Sint Maarten voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €450,00 en €1425,00. De normale prijs is afhakelijk van het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een dreigende situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent waarschuwt de bewoners bij een noodgeval D.m.v. Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €47,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij detectie is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €625,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Sint Maarten.


Postcodegebied: 1744

Plaats een reactie