Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Herkenbosch

Dankzij een alarmsysteem in Herkenbosch beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp vind je goede info over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook verstrekken we op deze site verschillende beveiligingsbedrijven in Herkenbosch en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-herkenbosch

Alarminstallatie Herkenbosch laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingsinstallatie dat een melding zal versturen bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij beweging wordt het alarm getriggerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Tegen extra betaling is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker analyseert de melding en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Herkenbosch? In ons speciale stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan bepaal je welke deuren en ramen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Je kunt ook kiezen voor een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om de pakkans te vergroten kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Herkenbosch en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur binnen een korte periode. De specialist demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen doorgeven die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Herkenbosch?

Vraag offertes op bij installateurs uit de regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Roerdalen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen basisfuncties. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking. Evenzeer dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1750,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1175,00 oplopend tot €2250,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1350,00 tot en met €2900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Herkenbosch.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, tag, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Herkenbosch (februari 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel delen wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Herkenbosch. Zij hebben ervaring met merken als Copper Safety en Bticino. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Sint Odiliënberg, Haelen, Melick en Swalmen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen handig tips om de kans op inbraak in Herkenbosch te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Camerabewaking.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Herkenbosch vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan garant voor een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Regelmatig werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Somfy, TP-Link, D-Link, Bosch & Netamo, Eve, Arlo, Hombli, Eufy.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Herkenbosch?

De kosten van een goed alarmsysteem in Herkenbosch voor thuis liggen tussen de €600,00 en €1075,00. De echte prijs hangt af van het soort alarm, extra services zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er precies gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een specialist neemt meteen contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. D.m.v. Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijzen van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €17,50 en +/- €37,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. In het geval van een stil alarm zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 p/stuk. Zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Herkenbosch.


Postcodegebied: 6075

Plaats een reactie