Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hooge Mierde

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Hooge Mierde heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij onraad en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je uitgebreide informatie over de meest populaire systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook bekijk je op dit portaal verschillende beveiligingsbedrijven in Hooge Mierde en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-hooge-mierde

Alarminstallatie Hooge Mierde laten plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij onraad gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie is jouw woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hooge Mierde? In het stukje hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan markeer je welke ramen en deuren gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem zijn alle componenten met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hooge Mierde en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Hooge Mierde?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit jouw regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Reusel-De Mierden hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, afstandsbediening, rookmelders. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1400,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1300,00 – €2250,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze componenten.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1700,00 tot wel €1950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Hooge Mierde.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, tag, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hooge Mierde (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de bijgaande tabel tonen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hooge Mierde. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Grothe en Alphavision. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Hulsel, s Gravenmoer, Lage Mierde en Oost West en Middelbeers.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Hooge Mierde te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Meldkamer.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Hooge Mierde vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze firma’s faciliteren een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam & Eve, Netamo, Yale, Eufy, Hombli.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Hooge Mierde?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Hooge Mierde voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €875,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, de extra opties zoals camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt controleert een centralist wat er gaande is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De beveiliger neemt meteen contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €45,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. In het geval van een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. De meest betaalbare keuze is een dome/bullet camera vanaf €275,00 per aansluiting. Zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €500,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Hooge Mierde.


Postcodegebied: 5095

Plaats een reactie