Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bronkhorst

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Bronkhorst voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, beperkt de eventuele schade en geeft je meer gemoedsrust. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkages. In de praktische keuzehulp delen wij goede informatie over de beschikbare systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend check je op deze pagina landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Bronkhorst en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-bronkhorst

Alarminstallatie Bronkhorst installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij beweging, glasbreuk of rook. Bij beweging slaat het alarm aan en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een specialist ziet direct wat de situatie is en belt direct het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bronkhorst? In het stukje hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan markeer je welke deuren en ramen beveiligd moeten worden met een detector / sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride installatie is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bronkhorst en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Bronkhorst?

Bekijk actuele prijzen bij installatiebedrijven in de buurt

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Heel veel mensen in de gemeente Bronckhorst laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, buitensirene. Ook moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok lees je er alles over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Let erop dat batterijen op kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €800,00 tot wel €1450,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Onkosten inclusief installatie: €1275,00 tot +/- €1900,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bedrade onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1200,00 tot €2850,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Bronkhorst.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een tag, ID, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bronkhorst (juni 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, wanneer je dit laat doen door een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel tonen wij de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bronkhorst. Zij werken met gangbare merken als Viper en Fixapart. Of klik door voor aanbieders en bedrijven in Toldijk, Warnsveld, Olburgen en Rha.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden populaire tips om de opties voor inbraak in Bronkhorst te beperken. Of klik door voor meer informatie over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Bronkhorst vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Mogelijk werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link, EZVIZ & Yale, Eve, Eufy, Netamo, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Bronkhorst?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Bronkhorst voor thuis liggen je tussen de €375,00 en €1200,00. De totaalprijs komt tot stand door het soort systeem, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis controleert een centralist wat er aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De medewerker van de meldkamer waarschuwt de bewoners Bij een noodsituatie Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €45,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. In het geval van een stil alarm zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera vanaf €500,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Bronkhorst.


Postcodegebied: 7226

Plaats een reactie