Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Toldijk

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Toldijk beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, beperkt de eventuele schade en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp bieden we populaire info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Toldijk en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-toldijk

Alarminstallatie Toldijk installeren

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een ongewone beweging gaat vaak een luid alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de situatie en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Toldijk? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Op deze manier maak je een plan welke ramen en deuren minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een draadloos systeem communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, SMS, telefonische oproep, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Toldijk.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Toldijk?

Krijg verschillende offertes van experts uit de regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Bronckhorst gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met afstandsbediening, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, bewegingsmelders. Daarbij zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. Het is makkelijk aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €675,00 tot +/- €1950,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1025,00 – €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bekabelde sensoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1700,00 tot €2600,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder lees je meer over veilig wonen in Toldijk.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Toldijk (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel check je de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Toldijk. Zij werken met gangbare merken als CQR en Shopsecure. Je kunt ook doorklikken naar installatiebedrijven en leveranciers in Warnsveld, Vierakker, Bronkhorst en Olburgen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Toldijk te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Toldijk vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die kunnen helpen bij het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. In potentie heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, Foscam, EZVIZ, Somfy & Arlo, Yale, Netamo, Eufy, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Toldijk?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Toldijk voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1050,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. welk alarm je kiest, extra opties zoals camera’s of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis controleert een centralist of er een dreigende situatie is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. Een professional belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €45,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij detectie kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €250,00 per camera. Wil je een oplossing met HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €525,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Toldijk.


Postcodegebied: 7227

Plaats een reactie