Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ellewoutsdijk

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Ellewoutsdijk schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast heeft het huisalarm ook een melding bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs verstrekken we populaire informatie over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast check je op deze pagina bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Ellewoutsdijk en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-ellewoutsdijk

Alarminstallatie Ellewoutsdijk plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een verdachte poging zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In veel gevallen wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker van de meldkamer bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Ellewoutsdijk? In het gedeelte hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning om erachter te komen waar inbrekers binnen kunnen komen. Daardoor maak je een plan welke ingangen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling van de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt zo snel mogelijk allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ellewoutsdijk en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De specialist hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gebeld moeten worden bij onraad.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Ellewoutsdijk?

Krijg verschillende offertes van experts in jouw buurt

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Borsele hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene. Eveneens zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 tot +/- €1550,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Onkosten inclusief installatie: €900,00 oplopend tot €1700,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bekabelde sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1650,00 tot +/- €2050,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Ellewoutsdijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ellewoutsdijk (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ellewoutsdijk. Zij werken met gangbare merken als Ewent en Axis. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Driewegen, Ovezande, Oudelande en Baarland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven 10 handige tips om de kans op inbraak in Ellewoutsdijk te limiteren. Check ook extra informatie over Brandbeveiliging.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Ellewoutsdijk vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een ingenieuze alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie bieden zij de optie tot een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Live te bedienen op jouw eigen smartphone.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch, TP-Link & Yale, Arlo, Eufy, Eve, Hombli.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Ellewoutsdijk?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Ellewoutsdijk voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1025,00. De totaalprijs hangt af van het soort systeem, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of gasmelder, de grootte van het huis, en de jaarlijkse inspectie.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit analyseert een operator wat er gaande is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en €40,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, SMS. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een bekabelde analoge camera vanaf €275,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Ellewoutsdijk.


Postcodegebied: 4437

Plaats een reactie