Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kuitaart

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Kuitaart beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Tevens zal het huisalarm afgaan bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp bieden we uitgebreide info over de diverse systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast verstrekken we op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Kuitaart en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-kuitaart

Alarminstallatie Kuitaart laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties is jouw woningalarm aangesloten op de meldkamer. De beveiliger controleert het signaal en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kuitaart? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan weet je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Een interessante keuze is doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kijken standaard mee met meldingen. Mogelijk is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kuitaart en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op het afgesproken moment. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Kuitaart?

Ontvang gratis offertes van installateurs in de buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Hulst houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, afstandsbediening, rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €750,00 tot wel €1800,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €975,00 tot wel €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze detectoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1950,00 – €2450,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Kuitaart.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kuitaart (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel check je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kuitaart. Zij werken met gangbare merken als Bticino en Tzunali. Of bekijk bedrijven en installateurs in Hengstdijk, Lamswaarde, Terhole en Vogelwaarde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kuitaart te verkleinen. Check ook extra informatie over Seniorenalarm.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Monteer anti-inbraakstrips en dievenklauwen.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Kuitaart vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan garant voor een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Doorgaans bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, Somfy, EZVIZ, TP-Link & Netamo, Eve, Hombli, Yale, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Kuitaart?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Kuitaart voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1025,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Zodra het alarm beweging detecteert checkt de centralist wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional neemt contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en +/- €30,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een foute beweging wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera voor €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Kuitaart.


Postcodegebied: 4584

Plaats een reactie