Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hengstdijk

Door middel van een alarmsysteem in Hengstdijk schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Evenzeer kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we handige details over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook tonen wij op dit portaal verschillende beveiligingsbedrijven in Hengstdijk en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-hengstdijk

Alarminstallatie Hengstdijk laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch apparaat dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij detectie zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een agent bekijkt wat er aan de hand is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de betrokken klant. Bij brand, inbraak of een overval kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hengstdijk? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Aan de hand hiervan kom je erachter welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: waterdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld woningalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Indien gewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hengstdijk en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gealarmeerd worden bij onraad.

Een goed alarmsysteem kopen in Hengstdijk?

Vergelijk kosten en voorwaarden van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Flink wat huizen in de gemeente Hulst houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 – €1850,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1275,00 oplopend tot €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1700,00 tot wel €2500,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Hengstdijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, druppel, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hengstdijk (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, op het moment je kiest voor een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de onderstaande tabel check je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hengstdijk. Zij hebben ervaring met merken als ABI en Ring. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Lamswaarde, Kloosterzande, Kuitaart en Terhole.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we populaire tips om de opties voor inbraak in Hengstdijk te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Meldkamer.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Hengstdijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Vaak kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, TP-Link, Bosch, D-Link + Yale, Hombli, Eufy, Arlo, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Hengstdijk?

De kosten van een slim alarmsysteem in Hengstdijk voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €600,00 en €1025,00. De totale prijs wordt gecalculeerd door de soms van het gekozen systeem, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt een medewerker meteen of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist neemt contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De investering in een inbraakalarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €17,50 en +/- €47,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij verdachte omstandigheden ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 per camera. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €550,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Hengstdijk.


Postcodegebied: 4585

Plaats een reactie