Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lamswaarde

Met een alarmsysteem in Lamswaarde schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij een inbraak en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast signaleert een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de diverse systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook bekijk je op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Lamswaarde en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-lamswaarde

Alarminstallatie Lamswaarde aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Wanneer je dat wil is het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist onderzoekt de melding en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lamswaarde? In het onderstaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op die manier markeer je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Een interessante keuze is een automatische melding naar een speciale meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lamswaarde en omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De specialist geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Lamswaarde?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Hulst laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene. Verder dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, met units die werken met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Als laatste is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 – €1600,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 oplopend tot €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bedrade onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1300,00 tot circa €2400,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Lamswaarde.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lamswaarde (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder delen wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lamswaarde. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Salvus en Consul. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Kloosterzande, Walsoorden, Hengstdijk en Kuitaart.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we praktische tips om de kans op inbraak in Lamswaarde te verminderen. Check ook extra informatie over Telefoonmelding.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Lamswaarde vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een complete alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Meestal heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, TP-Link, Somfy, Foscam & Netamo, Hombli, Yale, Arlo, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Lamswaarde?

De kosten van een slim alarmsysteem in Lamswaarde voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €450,00 en €1200,00. De normale prijs komt tot stand door het gekozen systeem, de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal kamers, en de installateur.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties controleert een centralist wat er aan de hand is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een agent belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een noodgeval Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en €42,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een foute beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail. Als je een stil alarm laat installeren is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een bedrade camera vanaf €300,00 per stuk. Heb je liever een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Maak dan de keuze voor een HD IP camera voor €525,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Lamswaarde.


Postcodegebied: 4586

Plaats een reactie