Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kattendijke

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Kattendijke beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij onraad en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook signaleert een huisalarm ook bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs delen wij uitgebreide details over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop vergelijk je op dit portaal toonaangevende beveiligingsbedrijven in Kattendijke en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-kattendijke

Alarminstallatie Kattendijke laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Tegen extra betaling is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De operator kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kattendijke? In het stukje hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en kijk waar de zwakke plekken liggen. Zo markeer je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, gasdetectoren, bewegingsmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een standaard melding richting de alarmcentrale (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers te verrassen heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kattendijke en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De beveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in Kattendijke?

Bekijk actuele prijzen bij installateurs in de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Goes kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, meldkamer koppeling, rookmelders, camerabewaking, buitensirene. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 – €1400,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarief inclusief installatie: €975,00 oplopend tot €1600,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1900,00 tot €2000,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Kattendijke.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kattendijke (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In deze tabel check je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kattendijke. Zij kunnen je helpen met merken zoals Lampertz en Royal Safe. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in Wilhelminadorp, Kloetinge, s-Heer Hendrikskinderen en Wolphaartsdijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Kattendijke te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Sirenes.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Kattendijke vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In de regel kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, D-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam & Eufy, Netamo, Arlo, Yale, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Kattendijke?

De kosten van een goed alarmsysteem in Kattendijke voor thuis liggen je tussen de €475,00 en €1350,00. De offerteprijs is afhakelijk van het gekozen systeem, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het soort woning, en de jaarlijkse inspectie.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken of er een dreigende situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. Een professional zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 en €37,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij beweging wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal er geen sirene afgaan, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €250,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Kattendijke.


Postcodegebied: 4474

Plaats een reactie