Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Schipluiden

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Schipluiden beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een eigen alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze keuzehulp tonen wij betrouwbare details over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast vergelijk je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Schipluiden en vind je slimme tips tegen inbraak.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-schipluiden

Alarminstallatie Schipluiden laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een expert kijkt de melding na en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Schipluiden? In het stukje hieronder nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan maak je een plan welke ingangen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem wordt alle verbonden met draden zodat het heel storingsongevoelig is. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kent een eenvoudige installatie. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS. Je kunt ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Als laatste is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Schipluiden en de directe omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De medewerker geeft een uitleg over de werking van het systeem. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Schipluiden?

Vraag offertes op bij installatiebedrijven uit de buurt

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Midden-Delfland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders. Eveneens heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Je kunt het eenvoudig installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 – €1750,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt weinig last van storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €900,00 tot +/- €2200,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bedrade sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot +/- €2200,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Schipluiden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: zorgt dat het alarm afgaat bij beweging rondom huis.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, tag, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Schipluiden (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Alleen, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel bieden wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Schipluiden. Zij kunnen je helpen met merken zoals HEKA en Hikvision. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp en Woubrugge.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen populaire tips om de kans op inbraak in Schipluiden te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Schipluiden vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In de regel werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, D-Link, Bosch, Somfy + Eve, Eufy, Netamo, Yale, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Schipluiden?

De kosten van een slim alarmsysteem in Schipluiden voor thuis liggen gemiddeld tussen de €525,00 en €1450,00. De uiteindelijke prijs komt tot stand door het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, het soort woning, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat er gaande is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Met Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De investering in een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een foute beweging wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €300,00 per stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €625,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Schipluiden.


Postcodegebied: 2636

Plaats een reactie