Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Woubrugge

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Woubrugge beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens zal het huisalarm afgaan bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je handige details over de soorten systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend verstrekken we op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Woubrugge en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-woubrugge

Alarminstallatie Woubrugge laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij beweging slaat het alarm aan en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De centralist kijkt de melding na en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Woubrugge? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor markeer je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, E-mail, geluidsalarm, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Woubrugge en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De medewerker vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die gebeld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een goed alarmsysteem kopen in Woubrugge?

Ontvang gratis offertes van experts in direct regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer mensen in de gemeente Kaag en Braassem hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot wel €1900,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit vaak een randvoorwaarde. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1125,00 tot +/- €2050,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn gebruik je bedrade componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1600,00 tot wel €2200,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Woubrugge.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af zodra 1 van de componenten alarm slaat.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Woubrugge (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, ga je voor een vakkundig installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de tabel hieronder ontdek je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Woubrugge. Zij kunnen je helpen met merken zoals Intersteel en Sentrol. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Nootdorp, Schipluiden, Zwammerdam en Rijnsaterwoude.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Woubrugge te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Woubrugge vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel kan jij hier ook terecht voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, Somfy, Bosch, Foscam, TP-Link + Netamo, Yale, Hombli, Eve, Eufy.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Woubrugge?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Woubrugge voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €1150,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties controleert een centralist of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een noodsituatie Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €52,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een goedkope optie is een set met analoge camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Heb je liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Woubrugge.


Postcodegebied: 2480, 2481

Plaats een reactie