Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ritthem

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Ritthem verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Als extra voordeel zal het huisalarm afgaan bij brand of lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je betrouwbare informatie over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Ritthem en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-ritthem

Alarminstallatie Ritthem plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie zal het alarm afgaan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In sommige situaties is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ritthem? In het bijgaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Aan de hand hiervan kom je erachter welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij bekabelde installaties is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wireless (draadloos) systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, SMS. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ritthem.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De medewerker laat goed zien hoe het allemaal werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Ritthem?

Krijg verschillende offertes van experts in de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Vlissingen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief meldkamer koppeling, afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders, buitensirene. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk delen we daar meer info over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens is het systeem zeer flexibel en voordelig. Nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 – €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €975,00 tot wel €2300,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1150,00 tot circa €2800,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Ritthem.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ritthem (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het overzicht hieronder bekijk je de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ritthem. Zij hebben ervaring met merken als Security Center en Salvus. Of bekijk verkooppunten en leveranciers Yerseke, Rilland, Oost-Souburg en Zoutelande.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen relevante tips de kans op inbraak in Ritthem te verminderen. Check ook extra informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Ritthem vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een slimme alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Optioneel kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Professionele installatie inclusief installatiecertificaat en onderhoud.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, Bosch, EZVIZ, Foscam, TP-Link & Yale, Arlo, Netamo, Hombli, Eve.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Ritthem?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Ritthem voor thuis liggen tussen de €325,00 en €1350,00. De precieze prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de medewerker wat er gaande is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De medewerker van de meldkamer probeert bewoners meteen te bellen bij overval, inbraak of brand. Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €40,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij onraad ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, telefonische oproep, e-mail, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een bedrade camera vanaf €200,00 p/stuk. Wil je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €400,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Ritthem.


Postcodegebied: 4389

Plaats een reactie