Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Yerseke

Door middel van een alarmsysteem in Yerseke beveilig je jouw huis tegen inbraak. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Een actieve alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je een gerust en veilig gevoel. Evenzeer geeft het huisalarm ook een signaal af bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Via onze adviseurs verstrekken we betrouwbare informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij op alarmsysteemcheck.nl een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Yerseke en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-yerseke

Alarminstallatie Yerseke aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een verdachte poging zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Soms wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer controleert het signaal en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Als er sprake is van inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Yerseke? Hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor bepaal je welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten.

 2. Kies het type alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor SMS, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Een interessante keuze is extra service van een speciale meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Yerseke.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Yerseke?

Ontvang gratis offertes van experts in jouw regio

Tips: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Reimerswaal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, meldkamer koppeling. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €1850,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarief inclusief installatie: €1275,00 – €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt installeer je bekabelde onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1400,00 tot ongeveer €2650,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Yerseke.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Yerseke (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel tonen wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Yerseke. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Technomax en S.O.S.. Of bekijk leveranciers en aanbieders in Rilland, Krabbendijke, Ritthem en Oost-Souburg.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in Yerseke te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Yerseke vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen faciliteren een intelligente alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In potentie kan je kiezen voor een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, EZVIZ, Somfy, TP-Link, D-Link of Netamo, Hombli, Arlo, Yale, Eve.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Yerseke?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Yerseke voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €975,00. De uiteindelijke prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, de aanvullende diensten zoals camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij een bepaalde gebeurtenis zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er gaande is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen als er sprake is van inbraak of brand Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €12,50 en €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een ongewone beweging krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Daarbij bieden sommige aanbieders ook telefonische oproep, SMS, lichtalarm, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €525,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Yerseke.


Postcodegebied: 4400, 4401

Plaats een reactie