Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oost-Souburg

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Oost-Souburg schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Een actieve alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij onraad en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je handige info over de meest populaire systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste bekijk je op dit portaal erkende beveiligingsbedrijven in Oost-Souburg en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-oost-souburg

Alarminstallatie Oost-Souburg laten plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch detectiesysteem dat een signaal geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een signalering gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Als extra optie is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De operator bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oost-Souburg? In ons speciale stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo bepaal je welke toegangsplekken verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  De meest bekende types zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen opvragen

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oost-Souburg en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De beveiligingsspecialist vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Oost-Souburg?

Ontvang gratis offertes van installatiebedrijven uit de buurt

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer mensen in de gemeente Vlissingen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene. Daarnaast moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 tot +/- €1400,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1150,00 tot +/- €2200,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1850,00 oplopend tot €3000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Oost-Souburg.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, pincode, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oost-Souburg (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het bijgaande overzicht ontdek je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oost-Souburg. Zij hebben ervaring met merken als Kenwei en Recommand. Je kunt ook doorklikken naar installateurs en bedrijven in Ritthem, Yerseke, Zoutelande en Biggekerke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in Oost-Souburg te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten installeren?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Oost-Souburg vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Optioneel kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, Bosch, Foscam, TP-Link + Hombli, Eufy, Arlo, Yale, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Oost-Souburg?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Oost-Souburg voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €475,00 en €975,00. De precieze prijs is afhakelijk van het soort alarm, de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt controleert een centralist of er een dreigende situatie is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert waarschuwt de bewoners Bij een geverifieerde alarmmelding D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €52,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een foute beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €175,00 per camera. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €500,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Oost-Souburg.


Postcodegebied: 4388

Plaats een reactie