Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Biggekerke

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Biggekerke kan je met een gerust hart de deur uit. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft je meer gemoedsrust. Daarbij stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkage. Met onze speciale keuzehulp bieden we handige details over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Verder tonen wij op deze site erkende beveiligingsbedrijven in Biggekerke en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-biggekerke

Alarminstallatie Biggekerke laten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat via sensoren een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een signalering zal het alarm afgaan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger bekijkt de melding en neemt telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Biggekerke? In het bijgaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een wireless (draadloos) systeem heeft deze kabels niet nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit meerdere type alarmen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook lichtalarm, telefonische oproep, E-mail, SMS. Een interessante keuze is een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag offertes aan

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Biggekerke en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De expert laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een handig alarmsysteem kopen in Biggekerke?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten uit de buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Veere kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders. Eveneens moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Negatieve aspecten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €1500,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, minder storingsgevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 oplopend tot €2300,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt installeer je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1100,00 tot ongeveer €2600,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Biggekerke.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: verjaagt inbrekers en informeert omgeving van een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Biggekerke (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de bijgaande tabel vind je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Biggekerke. Zij kunnen je helpen met merken zoals Hikvsision en STD. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Zoutelande, Oost-Souburg, Koudekerke en Meliskerke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Biggekerke te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Rookmelder.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Biggekerke vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Vaak heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Somfy, TP-Link, EZVIZ, Foscam of Yale, Netamo, Eve, Hombli, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Biggekerke?

De kosten van een goed alarmsysteem in Biggekerke voor thuis liggen gemiddeld tussen de €325,00 en €1075,00. De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door het type installatie, extra opties zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het soort woning, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit controleert een centralist wat de situatie is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €12,50 en €32,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Liever de meest scherpe en heldere HD-beelden zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera, te bestellen vanaf €550,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Biggekerke.


Postcodegebied: 4373

Plaats een reactie